Nové recepty

Zapekaný karfiol

Karfiol rozoberieme na menšie ružičky a dáme variť do hrnca s osolenou vodou. Cibuľu nakrájame na malé kocky a orestujeme na rozpálenom ohni dozlatista. Vajcia s mliekom, soľou a mletým čiernym...

Likérová bábovka

Vajcia rozbijeme a žĺtka oddelíme od bielkov. Z bielkov a polovice cukru vyšľaháme tuhý sneh, žĺtka, vanilínový cukor a druhú polovicu cukru vyšľaháme dopenista. Do žĺtkov s cukrom pridáme...

Karamelové BeBe rezy

Na plech si poukladáme rad radom BeBe sušienky namáčané v mlieku. Spravíme si karamelový puding a rozotrieme na základňu sušienok. Spravíme ďalšie poschodie a opakujeme, až kým nemáme...

Karamelový likér

Zatvorené Salká varíme vo vode 2 hod - najlepšie deň vopred. Uvarené Salko dáme do mixéra a postupne k nemu, počas mixovania, prilievame rum - nie naraz! 3 min. necháme voľne mixovať. Smotanu...

Program.sk

Krehký jablkový koláč

Jablká umyjeme, ošúpeme, zbavíme stredu (jadierok). Nastrúhame nahrubo, dáme do hrnca, osladíme a prisypeme škoricu. Podlejeme asi 0,2 dcl vody a necháme dusiť 15 min. Keď budú dodusené mäkké,...

Vaječný likér

Rum spolu so salkom dáme do mixéra. Žĺtka oddelíme od bielok. Bielka si odložte do chladničky a žĺtka pridajte k rumu. Všetko poriadne premixujte mixérom asi 5 min. Vanilínový cukor prisypte...

Orechové rožky

Kvások: Do vlažne ohriateho mlieka pridáme kryštálový cukor a rozmrvenú kocku droždia. Rozmiešame čajovou lyžičkou. Múku nasypeme do misky, pridáme vajcia a štipku soli. Do stredu spravíme...

Banánový koláč s citrónovou polevou

Hnedý cukor a zmäknuté maslo dáme do misky. Mixérom rozšľaháme cukor a maslo do peny. K maslu pridáme na malé kúsky nakrájané banány a rozmixujeme do peny. Cesto mixujeme a pridávame po jednom...

Veľmi rýchla diétna pochúťka

Najskôr si opražíte na panvičke cibuľku, potom do nej pridáte rajčiny a nadrobno nakrájané kuracie prsia. Všetko okoreníte, osolíte a opražíte. Na vymastený plech poukladáte toastový...

Špenátový prívarok s varenými zemiakmi

Cibuľu nakrájame na malé kocky a na rozpálenom ohni orestujeme dozlatista. Pridáme špenátový pretlak a necháme 10 min prevrieť. Pre väčšiu jemnosť rozmixujeme špenát ešte raz ponorným...

Strany 1...127128129130131132133...1542