Hydinové mäso na zelenine

Potrebujeme:

600 g hydinového mäsa, 150 g póru, 100 g bielej sterilizovanej fazule, 1 kapia, 1 kaleráb, 100 g šampiňónov, soľ, mleté čierne korenie, olej, 150 ml hydinového vývaru, 1 lyžička solamylu

Ako na to:

Hydinové mäso pokrájame na kocky, osolíme a premiešame. Na rozohriatom oleji opražíme umytý pokrájaný pór, pridáme očistený pokrájaný kaleráb, mäso a za stáleho miešania opražíme.
Podlejeme vývarom a dusíme do polomäkka. Pridáme očistené pokrájané šampiňóny, sterilizovanú fazuľu, pokrájanú kapiu a udusíme domäkka. Okoreníme, podľa potreby podlejeme vodou, zahustíme solamyom a krátko povaríme.

15.07.2012

Podobné recepty