Nové recepty
Šunkové voňavé kurča
Kurča pokrájajte, osoľte, obaľte v múke a rýchlo vysmažte v horúcom masle alebo oleji. Vložte do hlbokej ohňovzdornej nádoby. V tuku vysmažte šunku pokrájanú na pásiky a položte na kurča....
Švajčiarsky šalát
Syr, šunku, kapiu a uhorky nakrájajte na pásiky, pridajte na tenké ½ kolieska nakrájanú cibuľu, biely jogurt, majonézu, ocot alebo citrónovú šťavu, soľ, korenie. Všetko zľahka premiešajte...
Tvarožník s pudingom
Cesto: Múku, cukor, vajcia, vodu, prášok do pečiva a kakao vymiešajte a vylejte na vymastený a múkou vysypaný plech. Krém: Tvaroh vymiešajte s maslom, mliekom, cukrom a rumom. Krém navrstvite...
Zeleninové chuťovky s paradajkovou omáčkou
Zeleninu očistite, pokrájajte na menšie kúsky, dajte do osolenej vody, 5 - 10 min. blanšírujte, vyberte a nechajte odkvapkať. Múku s pivom, olejom, cukrom, soľou a žĺtkom vypracujte na cestíčko...

Orechové štangličky
Všetko spolu zamieste a urobte štangličky. Povrch môžete zdobiť, alebo ho potrite bielkom s cukrom a posypte sekanými orechmi a kryštálovým cukrom.
Karamelový bezlepkový chlebíček
Bielky vyšľahajte s cukrom, pridajte žĺtky, olej a pudingy s práškom. Naplňte do vymastenej a kukuričnou múkou vysypanej formy na srnčí chrbát a pečte. Mal by mať zlatistú farbu, či je upečený...
Broskyňové roštenky
Roštenky rukou naklepte, okoreňte, osoľte a potrite olejom. Dajte do chladničky na 24 hod. odležať. Potom ich na oleji z oboch stranách prudko opečte, rozložte na pekáč, na ne poukladajte polky...
Pšenové halušky v paradajkovej omáčke
Poduste cibuľu, pridajte kurkumu, bujón, zalejte vodou. Pridajte vriacou vodou prepláchnuté pšeno, ochuťte a na miernom ohni varte 20-25 min. Môžete primiešať potom jemne nastrúhané tofu a olivový...
Slivková bábovka
Žĺtky, cukor, maslo, vanilkový cukor a slivkový lekvár ušľahajte na hustý krém do ktorého opatrne vmiešajte sneh z bielkov a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec prisypte orechy....
Pasta pesto (omáčka)
PESTO OMÁČKADo mixéra dajte bazalkové listy, olivový olej, opražené píniové oriešky, strúčik cesnaku a krátko rozmixujte. Zmes vyberte z mixéra a ručne domiešajte parmezán, dochuťte soľou,...