Nové recepty
Čokoládovo - banánová rozkoš
Rozmixujte olúpané banány a pomaranč. Pridajte jogurt a opäť rozmixujte. Nakoniec prilejte podľa potreby pomarančovú šťavu tak, aby nápoj nebol príliš hustý a zamiešajte. Nalejte do pohárov...
Wonton ravioli s Aljašským lososom a chilli omáčkou
Cesnak, zázvor, chilli papričky a časť koriandru si rozdrvte a orestujte na olivovom oleji. Potom pridajte lososa a naplňte tým wontonové plátky, ktoré spojujte žĺtkami a vyprážajte. Omáčku...
Roštenka plnená syrom niva
Plátky roštenky odblaňte a rozklepte na tenko. Votrite do nich z jednej strany trochu cesnaku rozotreného so soľou a worčestrovou omáčkou. Na druhú navŕšte rozdrobený syr, preložte a okraje...
Čokoládový šľahačkový krém
Smotanu s cukrom a s kakaovou polevou prevarte, a do druhého dňa nechajte chladnúť, vyšľahajte a hneď plňte krehké korpusy. TIP: Krém sa dá použiť do korpusov z odpaľovaného, lístkového...

Klobásy zapečené v kapuste
Kapustu zbavte zvädnutých listov, nakrájajte na rezance a premiešajte s pokrájanou cibuľou, zelerom, mrkvou a jablkami. Kapustu rozložte do tukom vymazaného pekáča, osoľte, posypte rascou, dochuťte...
Pražský syrový šalát
Hermelín a Nivu nakrájajte na kocky, pridajte pásiky nakrájanej šunky a jablká a paradajky sparte, olúpte a nakrájajte na kocky, banány nakrájajte na kolieska. Všetko zľahka premiešame s tatárskou...
Krokety z kurčaťa
Polovicu kurčaťa uvarte v osolenej vode so zeleninou. Z masla a múky pripravte svetlú zápražku, zalejte ju mliekom a povarte do hustoty kaše. Do odstavenej vmiešajte žĺtky, korenie, na kocky...
Pikantná bravčová zmes s jablkami
Mäso nakrájajte na rezance, v miske zaprášte solamylom, rozklepnite vajce a premiešajte. Jablká olúpte, zbavte jadrovníkov a nakrájajte na kocky. V rozpálenom oleji opražte mäso, pridajte jablká...
Grilované prekvapenie pre Adama a Evu
Rezne pozdĺžne prekrojte aby vám vznikol otvor, do ktorého vložte huby a ustrice. Otvor zašite kuchynskou niťou a potrite olejom. Osoľte, okoreňte a dajte grilovať z každej strany aspoň 5 min....
Hrianky so štipľavou diabolskou nátierkou
Zemiaky postrúhajte, cesnak, papriku, olej, kečup a ostatné prísady zmiešajte a vymiešajte do hladka. Cibuľku nakrájajte na drobno na záver zmiešajte. Nátierkou natrite hrianky.