Hubová Bruscheta

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

rajčiaky, huby, slanina, petržlenová vňať, olivový olej, chlieb, cesnak, soľ, čierne korenie

Ako na to:

Rajčiaky a huby nakrájame na malé kúsky a slaninu pokrájame nadrobno. Na panvici zohrejeme olej, potom do panvice vhodíme slaninu a chvíľku ju opražíme. Neskôr pridáme huby.
Do zmesi tiež vsypeme rajčiaky a petržlenovú vňať. Jedlo dochutíme soľou a korením.
Krajce chleba nakrájame a dáme opiecť do rúry. Opečený chlieb potrieme cesnakom, ktorý sme ošúpali a prekrojili na polovicu.
Pripravenú hubovú zmes natrieme na chlieb. Celkom na záver pokvapkáme chlieb troškou olivového oleja a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Hubová bruscheta sa podáva s bielym vínom.

Fotogaléria k receptu

22.11.2012 | autor:

Podobné recepty