Plnený teľací rezeň

Potrebujeme:

700 g teľacieho karé, 100 g mäkkej salámy, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 50 g sterilizovanej kápie, 100 g ementálu, soľ, mleté čierne korenie, mlieko, 2 strúčiky cesnaku, 1/2 dcl oleja, karí korenie, olej na opekanie

Ako na to:

Z mäsa nakrájame širšie rezne a ostrým nožom do nich urobíme kapsy. Salámu, šampiňóny, kápiu a syr pokrájame na malé kúsky, pridáme podľa potreby soľ, premiešame a naplníme rezne. Okraje rezňov spevníme špáradlom.
Do mlieka dáme olej, pretlačený cesnak, karí korenie a dáme doň naplnené rezne na 1 hodinu odležať. Rezne z mlieka vyberieme, osušíme a na oleji ich po oboch stranách opečieme.

07.07.2011

Podobné recepty