Bravčové mäso

Bravčová panenka v lístkovom ceste

Zemiaky umyjeme, očistíme a dáme variť do osolenej vody. Varíme domäkka. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Na1 PL rozpálenom oleji ju restujeme dozlatista. Potom pridáme opláchnutý...

Bravčová panenka v kruste s prekladanými zemiakmi

Zemiaky si uvaríme deň vopred, v šupke nad parou. Necháme vychladnúť a zbavíme šupky. Rožky si nakrájame na malé kocky. Cibuľku nakrájame nadrobno a spolu s čerstvým rozmarínom nasekaným...

Bravčové rebierko na rasci

Bravčové rebierko umyjeme, osolíme, posypeme rascou, dáme na pekáč a za občasného podlievania vodou alebo vývarom pečieme. Podávame s ryžou.

Segedínsky guláš

Kapustu aj s kapustnicou dáme variť do hrnca asi na 25 min., pokým nezmäkne. Cibuľu nakrájame najemno a orestujeme ju v hrnci na rozpálenom ohni. Potom pridáme 2-3 ČL sladkej papriky a chvíľku...

Program.sk

Plnené bravčové rezne

Dobre vyklepané rezne osolíme a opražíme po oboch stranách na polovici masla. Potom ich vyberieme, na každý dáme plátok šunky a naplníme plnkou. V masle, ktoré zostalo po opražení mäsa,...

Bravčové karé plnené mletým kuracím mäsom a špargľou

Zemiaky si uvaríme v šupke a necháme na doske vychladnúť. Karé odblaníme a nakrájame na väčšie rezne (prvý rez do ¾ mäsa, druhý rez úplný = vzniknú vám tak väčšie rezne, ktoré...

Plnený bravčový bôčik

Bôčik čiastočne vykostíme, umyjeme, osušíme a nožom urobíme kapsu, ktorú naplníme. Otvor zašijeme, mäso osolíme, okoreníme. Do pekáča dáme kosti z bôčika, na ne položíme kožou...

Tokáň na pastierky spôsob

Mäso opláchneme a pokrájame na tenké rezančeky. Na masti speníme očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme červenú papriku, premiešame, podlejeme trochou vody a niekoľko minút povaríme....

Bravčová sviečkovica s horčicovou omáčkou a so šampiňónmi

4 porcie Čas prípravy: 15 minút Čas tepelnej úpravy: 20 minút 1.Slaninu nakrájame, opečieme na rozpálenej panvici. 2.Pridáme šampiňóny rozkrojené na polovicu. 3.Zatiaľ očistíme...

Bravčové rizoto so zeleninou

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté, na kocky pokrájané mäso, opečieme, osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou, podlejeme teplou vodou a dusíme. Keď je mäso...

Strany 1...567891011...59