Morčacie prsia s karí korením

Potrebujeme:

600 g vykostených morčacích pŕs, 40 g masla, 2 dcl mlieka, 1 KL múky, soľ, karí korenie
Šalát: 1 hlávkový šalát, čerstvú uhorku, paradajky, 100 g póru, 100 g húb, 150 g tmavej varenej fazule, malú konzervu ananásu, citrón, slnečnicový olej, soľ

Ako na to:

Morčacie prsia nakrájame na menšie kúsky, ochutíme soľou, karí korením, čiernym korením, zmiešame s múkou a necháme 30 minút odstáť.
V teflónovej panvici rozpustíme maslo, prilejeme mlieko a krátko povaríme. Podávame so šalátom.
Šalát: Do šalátovej misy poukladáme lístky šalátu, na kocky pokrájanú uhorku, paradajku, ananás, na drobno pokrájaný pór, huby a varenú fazuľku.
Polejeme octom, citrónovou šťavou, premiešame a necháme odstáť v chladničke. Šalát ozdobíme petržlenovou vňaťou.

30.11.2008

Podobné recepty