Nové recepty

Zapečené kotlety s jablkami

Naklepte kotlety, osoľte, okoreňte a posypte grilovacím korením. Prudko opečte z oboch strán na rozpálenom oleji. Mäso naukladajte na tukom vymazaný plech, na každú porciu položte plátok...

Bravčový bôčik s orechovou plnkou

Do mäsa urobte ostrým nožom zboku otvor (aby vznikla kapsa). Zvrchu aj vo vnútri ho osoľte a nechajte chvíľu odležať. Pripravené mäso naplňte plnkou, otvor uzavrite grilovacími ihlami. Uložte...

Mäsiarsky krst

Mäso umyte, osušte, osoľte a nožom doň vyhĺbte tri otvory, do ktorých vsuňte párky. Slaninu nakrájajte na hrubšie plátky a husto ich poukladajte na vrchnú stranu mäsa. Zviažte ho kuchynským...

Indické ragú v ryžovom venci

Na drobno pokrájanú cibuľu opražte na masle do ružova. Zalejte vývarom. Múku s karí korením a trochou vody rozmiešajte na kašičku. Vmiešajte ju do cibuľového vývaru a chvíľu povarte....

Program.sk

Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou

Umytý a osušený hlávkový šalát nakrájajte a uložte do misy. Vajcia uvarené natvrdo nakrájajte na tenké plátky a zmiešajte so smotanovou omáčkou s octom a prelisovaným vajcom. Vajcia naukladajte...

Losos s bylinkami

Maslo rozpustite, pridajte smotanu, nadrobno pokrájanú cibuľu, kôpor, tymián, korenie a soľ. Porcie ryby osoľte a položte do maslom vymastenej zapekacej misky kožou dolu. Zalejte pripravenou zmesou...

Kokosový závitok

Keksy rozdrvte, v nádobe ich zmiešajte s mletou kávou, cukrom, rumom (rumovou esenciou) a kávou, aby vám vznikla pevná hmota. Kakaovú hmotu rozvaľkajte na plát s rozmermi asi 30 x30 cm a rovnomerne...

Pečená plnená tekvica

Tekvicu utrite vlhkou handrou. Oba konce odrežte a odložte. Semená vydlabte lyžicou. Maslo roztopte v mikrovlnnej rúre v mise s objemom 1,75 l. Primiešajte cibuľu a 1 minútu varte v mikrovlnnej...

Mangový ošiaľ

Olúpané pomaranče, banán a mango rozmixujte, nalejte do pohárov, po prípade trochu zrieďte studenou vodou. Pohár ozdobte mangovou hviezdičkou vykrojenou formičkou na cesto a špirálou z umytej...

Bosom Caresser

Všetky suroviny prudko pretrepte s ľadom, podávajte v pohári na biele víno.