Skalolezecké karé

Potrebujeme:

300 g bravčového karé, 3 vajíčka, 1 KL mletého korenia, soľ, 1 KL worchestrovej omáčky, 3 strúčiky cesnaku, 1 malá cibuľka, 3 PL maizeny, 2 PL plnotučnej horčice a olej

Ako na to:

Karé nakrájame na plátky, ktoré nasolíme podľa chuti a naklepeme. Vajíčka rozmiešame s roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou cibuľou, horčicou, worchestrom, korením a majzenou. Celú zmes dobre rozmiešame. Pridáme bravčové karé. Mäso necháme v páci 2 dni v chladničke, aby zmäklo a nasiaklo koreninami. Odležané mäso opečieme na panvici a podávame so zeleninou a zemiakmi. Dobrú chuť!

14.03.2008

Podobné recepty