Rybacia polievka s cibuľou a hríbami

Potrebujeme:

300 g rybacieho mäsa, 1 PL masti, 2 mladé cibuľky, 30 g sušených húb, soľ, mleté čierne korenie, 3 strúčiky cesnaku, sušená koreňová zelenina, petržlenová vňať, chlebové kocky

Ako na to:

Cibuľku nakrájanú na kolieska a nasekanú petržlenovú vňať opražíme na masti. Pridáme nakrájané a osolené rybacie mäso a osmažíme. Po chvíli pridáme vopred namočené sušené hríby, ktoré necháme tiež posmažiť. Zalejeme 1,5 l vody, ochutíme soľou, korením, sušenou koreňovou zeleninou a rozdrveným cesnakom. Varíme približne 50 min. Chlebové kocky opražíme a pridáme do každej porcie.

14.04.2008

Podobné recepty