Hovädzia sviečkovica s karfiolom a brokolicou

Potrebujeme:

sviečkovica, karfiol, brokolica, cibuľa, mrkva, pór, čínska kapusta, sójové klíčky, cesnak, polievkové korenie, mleté čierne korenie, olej a sójová omáčka

Ako na to:

Mäso nakrájané na tenké plátky naložíme na pol hodinu do pácu z polievkového korenia, čierneho mletého korenia a roztlačeného cesnaku. Nakrájaný karfiol a brokolicu zalejeme na 2 minútky horúcou vodou. Napácované mäso restujeme na prudkom ohni, pridáme nakrájanú cibuľku a za stáleho miešania dochutíme sójovou omáčkou. K mäsu pridáme karfiol, brokolicu, mrkvu aj ostatnú zeleninu a všetko spolu restujeme na prudkom ohni asi 2 minúty. Servírujeme s ryžou alebo čínskymi rezancami.

14.04.2008

Podobné recepty