Kuracie rezance skryté v rezni

Potrebujeme:

kuracie mäso
Marináda: 2 vajcia, soľ, 2 PL solamylu, 2 PL worchestrovej omáčky, 1 PL horčice, pretlačený cesnak podľa chuti, 1 KL vegety, rasca mletá červená paprika, mleté čierne korenie, štipka strúhaného muškátového orieška

Ako na to:

Marináda: Všetko dôkladne premiešame a pridáme do nej nakrájané kuracie prsia na rezance a necháme v chladničke marinovať 2-5 dni. Čím dlhšie, tým lepšie. Potom vytiahneme z chladničky a na panvici, na rozpálenom oleji, tvarujeme zo zmesi rezne. Takto pripravené rezne môžeme nakoniec ešte posypať postrúhaným syrom.
Tip: Do tejto marinády môžete dávať aj rezníky mäsa v kuse, nemusia byť nakrájané. Taktiež je vhodná pre bravčové mäso.

17.07.2008

Podobné recepty