Pizza s duseným bravčovým mäsom
Potrebujeme:
bravčové mäso, paradajkový pretlak, syr, cesnak, cibuľa, olej, oregano, mleté čierne korenie
Ako na to:Bravčové mastnejšie mäso pokrájajte na drobné kúsky a uduste na cibuľovom základe s mletým čiernym korením, oreganom, cesnakom a s paradajkovým pretlakom. Dusené mäso má výraznú pikantnú chuť, po koreninách a po paradajkovom pretlaku s cesnakom.
Na cesto na pizzu naneste 2-3 mm vrstvu duseného mäsa, posypte strúhaným syrom a v teplej rúre upečte. Podávajte teplé, podľa priania s kečupom.
02.03.2007
Podobné recepty
Zapečené cestoviny s bravčovým mäsom, Holandská omáčka I, Tortellini s paradajkovou omáčkou, Polievka s bravčovým mäsom a sklenenými rezancami, kelové karbonátky, Zapekaný karfiol s bravčovým mäsom, Zapekaný zeler s ryžovo-mäsovou plnkou, Šunková roláda - Pizza, Syrová omeleta s bravčovým mäsom , Pikantné rezance s bravčovým mäsom