Nepečená piškótovo - jablková torta

Potrebujeme:

1 šľahačka, ¾ kg strúhaných jabĺk, 2 balíky piškót, čokoládová poleva, 2 balíčky krémového prášku Zlatý klas, 6 PL kryštálového cukru, 400 ml vody

Ako na to:

Nastrúhané jablká dajte variť do 200 ml vody s cukrom. Keď hmota zhustne, pridajte Zlatý klas, ktorý rozmiešajte v 200 ml vody a uvarte hustú želatínovú kašu. Na dno tortovej formy poukladajte vrstvu piškót a na ňu navrstvite časť jablkovej kaše. Postup opakujte tak, aby vrchnú vrstvu tvorili piškóty.
Hotové dajte stuhnúť do chladničky. Nakoniec tortu polejte čokoládovou polevou a ozdobte šľahačkou, ovocím, orechmi a pod.

06.12.2006

Podobné recepty