Chilli roštenka

Potrebujeme:

2 plátky roštenky, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 sterilizované uhorky, 1 sterilizované šampiňóny, 2 PL oleja, 1 PL masla, 1 PL pikantného kečupu, 1 KL horčice, 1 chilli papričku, mleté čierne korenie, hladká múka a soľ

Ako na to:

Plátky roštenky na okraji narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Takto pripravené mäso poprášime múkou a na oleji z oboch strán orestujeme. Pridáme maslo, cibuľu a opražíme. Keď je cibuľka sklovitá pridáme pokrájanú mrkvu, uhorku, šampiňóny, kečup a chilli papričku. Dusíme, kým mäso a ostatné suroviny nezmäknú. Chilli roštenku podávame s hranolkami a zeleninovým šalátom.

04.04.2008

Podobné recepty