Nové recepty
Zapečené rybie filé v syrovej omáčke
Cibuľu ošúpte, pokrájajte nadrobno a opražte na oleji. Pridajte scedené šampiňóny, poduste ich, zmes osoľte a okoreňte. (Ak použijete surové šampiňóny, najprv ich očistite a pokrájajte...
Café Caen
Pripravujte v ohňuvzdornom pohári. Liehoviny zmiešajte, nahrejte, pridajte horúcu kávu a navrch dajte ľahko ušľahanú smotanu.
Bôčiková bravčová roláda
Bravčový bôčik pomeľte, ochuťte soľou, vegetou a korením, pridajte nesladené mlieko a všetko dobre premiešajte. Odložte na 24 hod. do chladničky.Na druhý deň mäsovú hmotu rozvaľkajte...
Pomarančový likér
Šupku z pomarančov na tenko olúpte tak, aby z vnútornej bielej vrstvy nezostalo na nej nič. Na pomarančové šupky nalejte alkohol a nechajte stáť 8 dní. Potom prilejte vlažný sirup uvarený...

Kotlety po Brnensky
Cibuľku a cesnak olúpte. Cibuľky sparte vriacou vodou a nechajte ich v nej 5 min. Potom ich opláchnite studenou vodou a utrite. Kotlety naklepte, u kosti narežte. Kosti ponorte do teplej polievky...
Mliečny punč I
Mlieko a cukor zvarte, pridajte oba alkoholické nápoje a opäť mierne zahrejte. Hotový punč podávajte v hrnčekoch s malou čajovou lyžičkou. TIP: Punč môžete piť aj vychladený.
Marinované cukety
Cukety očistite, umyte a nakrájajte na tenké plátky. Pokvapkajte citrónovou šťavou a nechajte postáť asi 10 min. Obaľte múkou a opečte v rozpálenom olivovom oleji. Dajte do formy. Vo zvyšnom...
Koktajl Alice
V šejkry s ľadom premiešajte predpísané suroviny a zlejte do koktejlky. Môžete ozdobiť ovocím!
Piškótová bábovka
Práškový cukor preosejte a starostlivo miešajte so žĺtkami 20-30 min. Potom primiešajte citrónovú šťavu a po lyžiciach striedavo múku a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Cesto zľahka vlejte...
Ruská omáčka
Obsahuje na majonézovom základe octové ovocie, omáčku Chilli, soľ, citrónovú šťavu a mleté čierne korenie.TIP: Je to šalátová omáčka, ktorú môžete použiť k zeleninovým šalátom,...