Weiterove blues

Potrebujeme:

100 g bravčového pliecka, 100 g kuracích alebo morčacích pŕs, 30 g šampiňónov, hrsť kešu orieškov, olej, grilovacie korenie a soľ
Omeleta: 2 vajcia, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 50 g šunky a 30 g syra
Dozdobenie: kocky syra a pár bobúľ hrozna

Ako na to:

Mäso nakrájame na tenké rezance, osolíme, okoreníme a orestujeme na troške oleja. Pridáme nakrájané šampiňóny a na záver kešu oriešky. Do rozšľahaných vajec pridáme nasekanú petržlenovú vňať, nadrobno nakrájanú šunku, postrúhaný syr a urobíme omeletu. Hotové mäso rozložíme na jednu polovicu omelety, druhú cez ňu preložíme a vpichneme do nej ozdobný špíz a z hroznových bobúľ a syra.

20.04.2008

Podobné recepty