Milánske kuracie prsia s pečienkami

Potrebujeme:

200 g mäsa z kuracích pŕs, 1–2 kuracie pečienky, 50 g šunky, 50 g šampiňónov, 2 PL oleja, 1 PL hladkej múky, 1 dcl z drobkov alebo vody s kúskom slepačieho bujónu, mleté čierne korenie, soľ, 20 g masla, zelená petržlenová vňať

Ako na to:

Kuracie prsia, šampiňóny, pečienky a šunku pokrájame na rezance. Všetko spolu za stáleho miešania opečieme na rozohriatom oleji. Potom zmes poprášime múkou, trochu opražíme, zalejeme vývarom a krátko varíme. Ochutíme korením, soľou, pridáme maslo a nalejeme na tanier. Posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou alebo hranolčekmi.

20.04.2008

Podobné recepty