Kuracie prsia Hawai

Potrebujeme:

1 PL mletého kokosu, 500 g póru, 4 kuracie rezne á 120 g, biele korenie, 2 PL oleja, 4 PL polotučného tvarohu, 1 KL provensálskeho korenia, 8 ks mandariniek alebo 1 konzerva mandariniek, petržlen na ozdobenie

Ako na to:

Mletý kokos nasucho orestujeme na panvici a necháme vychladnúť. Pór pokrájame na kolieska, zalejeme trochou osolenej vody a podusíme. Dochutíme soľou, korením a odstavíme. Okorenené kuracie rezne opečieme na rozpálenom oleji a po zatiahnutí osolíme. Polotučný tvaroh dohladka premiešame s provensálskym korením, posolíme a okoreníme. Každú porciu mäsa potrieme pripraveným tvarohom a naservírujeme na taniere spolu s duseným pórom. Zdobíme restovanou kokosovou múčkou, mandarínkami a petržlenovou vňaťou.

02.05.2008

Podobné recepty