Výborná zmes na špagety

Potrebujeme:

mleté mäso asi pol kila, konzervu lúpaných paradajok, smotanu na varenie, 1-2 strúčiky cesnaku, na vrch postrúhaný syr, špagety

Ako na to:

Na olej opražíme mleté mäso a prelisovaný cesnak. Otvoríme konzervu paradajok a dáme k ošmahnutému mäsu. Trošku pomiešame a pridáme smotanu. Pridáme trochu soli aj cukru, samozrejme môžete pridať aj nejaké korenie, alebo pre zmenu bylinky: oregano, či bazalku.
Necháme variť na prudšom ohni, aby sa šťavička trochu odparila. Kým sa mäso uvarí, dáme variť špagety. Tie po uvarení precedíme a naolejujeme. Nastrúhame syr.
Nakoniec premiešame mäso so špagetami, ozdobíkme syrom a kečupom.

27.07.2008

Podobné recepty