Rezance zapečené s hubami

Potrebujeme:

½ kg širokých rezancov, 2 hrnčeky pokrájaných húb, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 PL tuku, mletá rasca, 1 hrnček mlieka, 2 vajcia, 2 PL najemno pokrájanej petržlenovej vňate, tuk, soľ

Ako na to:

Rezance uvarte v osolenej vode domäkka, sceďte a nechajte odkvapkať. Huby opražte na rozohriatom tuku, osoľte, posypte rascou a duste, kým sa prebytočná voda odparí. Premiešajte s rezancami, pridajte najemno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a petržlenovú vňať. Zmesou naplňte tukom vymastený pekáč, zalejte mliekom, v ktorom ste rozšľahali vajce, a v dobre vyhriatej rúre upečte dozlatista.

02.06.2006

Podobné recepty