Plnené morčacie stehno

Potrebujeme:

1 vykostené morčacie stehno cca 600 g, soľ, mleté čierne korenie, 30 g tvrdého syra, 30 g cibule, 1/2 červenej, 1/2 žltej a 1/2 zelenej papriky, 1 lyžička vegety, petržlenová vňať

Ako na to:

Morčacie stehno zbavíme šľachovitých častí a pomocou noža upravíme na plát. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Pripravený plát položíme na kus alobalu, na mäso uložíme tenké plátky syra, posypeme očistenými nadrobno pokrájanými paprikami, ochutíme vegetou a posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou.
Naplnené stehno pomocou alobalu zvinieme, alobal dobre uzavrieme, aby pri pečení nevytekala šťava, uložíme na pekáč a vo vyhriatej rúre upečieme.

10.04.2012

Podobné recepty