Bulharský šalát s olivami

Potrebujeme:

diétny salám, konzerva červenej sterilizovanej fazule v slanom náleve, 1 cibuľa, olivy, sterilizované uhorky
Na ochutenie: tatárska omáčka, kečup, morská ochutená bylinková soľ, trocha cukru, olivový olej, mleté čierne korenie, sójová omáčka ostrá

Ako na to:

Do väčšej misy, kde budete môcť dobre miešať potraviny, dajte na drobné kocky nakrájaný diétny salám, pridajte nakrájanú cibuľu na drobné kúsky, olivy, sterilizované uhorky nakrájané na drobné kúsky, fazuľu (bez nálevu). Na ochutenie použijeme: dobrý kečup, trocha tatarskej omáčky, sójovú pikantnú omáčku a korenie: mleté čierne korenie, bylinková morská soľ, cukor a olivový olej. Poriadne zamiešame a dáme vychladiť.

22.06.2008

Podobné recepty