Kuracia zmes

Potrebujeme:

3 kuracie stehná, 3 cibule, 1 hrsť olív, soľ, čierne korenie, tymián, 1 kocku bylinky bazalka a tymián, pažítku, 1 PL sójovej omáčky, olej, maslo

Ako na to:

Kuracie mäso zo stehien pokrájame na menšie kúsky.
Kúsky mäsa osolíme, okoreníme čiernym korením a tymiánom. Mäso dáme do panvice s rozohriatym olejom, podlejeme trochou vody a miešame.
Na druhej panvici orestujeme na troške masla na kolieska nakrájenú cibuľu, do ktorej nadrobíme kocku bylinky bazalka a tymiánu a posypeme pažítkou. Do zmesi prilejeme trocha vody.
Zmes s cibuľou pridáme k mäsu, premiešame, pridáme olivy a zalejeme troškou sójovej omáčky. Ešte chvíľu miešame.

29.10.2008

Podobné recepty