Kuracie prsia po taliansky
Potrebujeme:
500 g kuracích pŕs, 1 cibuľa, 4 paradajky, 1 strúčik cesnaku, 100 g olív, 150 ml smotany, čierne mleté korenie, oregáno, sušená bazalka, sušená koreňová zelenina
Ako na to:Mäso pokrájame na 1 cm hrubé kocky. Paradajky a cibuľu pokrájame a spolu s olivami a pokrájaným cesnakom dáme na mäso, ktoré na rozohriatom oleji pečieme asi 3 min. Okoreníme sušenou koreňovou zeleninou, čiernym korením, bazalkou, oreganom a necháme dusiť 5 min. Nakoniec pridáme smotanu a servírujeme s na kocky nakrájaným chrumkavým chlebíkom, ktorý sme nechali 5 min. opiecť v predhriatej rúre.
14.04.2008
Podobné recepty
Kuracie prsia s bylinkami, Kuracie prsia plnené syrom a šunkou, Grilované kuracie prsia, Kuracie prsia Alfrédo, Kuracie prsia s broskyňou, Kuracie prsia s mozarellou, Kuracie prsia v banánovom liste s kari ryžou na šalotke, Kuracie prsia s broskyňami, Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane, Kuracie prsia podľa Zuzany