Pštros burger

Potrebujeme:

0,5 kg mletého pštrosieho mäsa, 1 strúčik jemne nastrúhaného cesnaku, 2 PL nadrobno nakrájanej cibule, 1 čajová lyžička olivového oleja, 1/2 čajovej lyžičky čerstvo zomletého čierneho korenia, 1 čajová lyžička soli

Ako na to:

Osmažíme cibuľu a cesnak na olivovom oleji. Jemne zmiešame cibuľu a cesnak s mäsom, soľou a korením. Na rozpálený olej v panvici položíme vyformované mäsové placky a pečieme približne 2 minúty z každej strany. Na pripravený gril položíme omastené placky mäsa a grilujeme 4 minúty z každej strany. Podávame s rozkrojenou žemľou, cibuľou, paradajkou, šalátom, horčicou, majonézou, kečupom a hranolkami.

23.12.2007

Podobné recepty