Mäsové zmesi

Zlatá sekaná

Najlepšie 2x zomleté ​​mäso vložíme do porcelánovej misy, prilejeme vodu a pomaly miešame rukami tak dlho, až si mäso vodu vezme (asi 4 min). Potom mäso osolíme 1 lyžičkou soli, pridáme...

Labužnícka pečienka

Bravčové mäso nakrájame na plátky, dáme do pekáča, osolíme, posypeme rascou, okoreníme a mierne podliate vodou pečieme asi 25 minút. Potom pridáme na kúsky rozdelené surové kurča, ktoré...

Vtáčik naruby

Plátky mäsa zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. 1 cibuľu speníme na oleji, pridáme na kocky pokrájanú slaninu, plátky mäsa krátko opečieme, vyberieme, vložíme masox...

Sedem statočných

Každý druh mäsa rozkrojíme na polovicu. Jednu polovicu z každého druhu osolíme, posypeme vegetou, jemne okoreníme a opečieme na oleji. Pečeň nakrájame na malé kúsky a opečieme na cibuľke....

Program.sk

Zbojnícka pochúťka v alobale

Všetky druhy mäsa pokrájame na malé kúsky a na rozpálenom oleji opečieme. Opečené mäso vyberieme, do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninu, cibuľu, pokrájané šampiňóny, opražíme,...

Čevabčiči

Zomleté mäso zmiešame s pokrájanou cibuľou, osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a dobre vypracujeme. Formujeme valčeky, ktoré na oleji prudko opečieme. Podávame s plátkami cibule,...

Cigánska pečienka

Mäso hovädzie, bravčové, varené údené, žemľu namočenú vo vode, pomelieme, pridáme vajcia, nadrobno posekané uhorky, soľ, mleté čierne korenie a nadrobno pokrájanú, na oleji spenenú cibuľu....

Plnený závin

Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a pomelieme. Pridáme vajcia vo vode namočené a vytlačené žemle, mleté čierne korenie, majorán, olej, nadrobno posekanú cibuľu a zamiešame. Na dosku...

Mäsové mäso

Mäso pokrájame na hrubšie rezne, osolíme, okoreníme a naklepeme. V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny. Chvíľu spolu popražíme....

Karbonátky

Mäso zomelieme, pridáme namočenú žemľu, osolíme, primiešame žĺtka a korenie. Vypracujeme hmotu, z ktorej tvarujeme malé placky. Opečieme ich z oboch strán na rozpálenom masle. Vyberieme...

Strany 123456