Bageta s cesnakom a bylinkovým maslom
Potrebujeme:
smotanové maslo, prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie
Ako na to:Čerstvé smotanové maslo izbovej teploty roztlačíme vidličkou.
Primiešame prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný petržlen, kúsky pažítky, bazalky, soľ a mleté čierne korenie. Maslo vtlačíme do misky a dáme stuhnúť do chladničky.
Čerstvú bagetu rozkrojíme pozdĺžne na polovicu a položíme na gril. Môžeme ju ugrilovať suchú alebo ju potrieť zmesou olivového oleja a cesnaku.
30.12.2008
Podobné recepty
Toustový chleba a praženica s mätou a cesnakom, Roštenky s bylinkovým maslom, Grilované teľacie rezne s bylinkovým maslom, Kukuričné placky s bylinkovým maslom, Opekané papričky, Filety z lososa na bylinkovom masle, Steak z lososa na bylinkovom masle, Cuketa s mozzarelou, Francúzsky šunkový toast, Syrové krokety s bylinkovým maslom