Americké tagliatelle

Potrebujeme:

500 g cestovín tagliatelle, 250 g slovenskej salámy, 100 g kečupu, 50 g horčice, 20 g medu, 1 jarná cibuľka, 1 strúčik cesnaku, 1 pór, olivový olej, čierne korenie, zemiaky a soľ

Ako na to:

Cestoviny uvaríme podľa návodu v slanej vode. Scedíme ich a obalíme nimi salámu. Pór narežeme na dlhé tenšie pásiky, ktorými obviažeme cestoviny so salámou. Na oleji osmažíme jarnú cibuľku, cesnak a zvyšný pór nakrájaný nadrobno. Pridáme salámu a za občasného otáčania dusíme pod pokrievkou 3 minúty. Pridáme kečup, horčicu, med, 2 dcl vody, soľ, čierne korenie a varíme ešte 3 minúty. Ako prílohu podávame zemiaky. Dobrú chuť!

12.03.2008

Podobné recepty