Tagliatelli s kozím mäsom

Potrebujeme:

100 g mletého kozieho mäsa, 100 g húb, 100 g kozieho syra, 2 dcl bieleho vína, 1 vajce, 1 cibuľa, olivový olej, soľ, biele korenie, 2 PL francúzskej horčice a petržlenová vňať

Ako na to:

Uvaríme cestoviny. Na oleji osmažíme cibuľku, nakrájané feferónky, 2 PL francúzskej horčice a podlejeme vínom. Mleté osolené mäso pridáme na panvicu a 5 minút osmažíme. Pridáme nakrájané sterilizované hríby a kozí syr. Keď je syr roztečený, pridáme uvarené cestoviny a trošku opečieme. Na konci pridáme žĺtok, osolíme, podlejeme vínom, dáme zbytok syra a 2-3 minúty povaríme.

17.03.2008

Podobné recepty