Šľahačkovo-tvarohový krém s ríbezľami
ríbezle, mäkký nízkotučný tvaroh, 1 šľahačku 33%, 1 stužovač, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 PL práškového cukru, okrúhle piškóty, jahodový džem
Ako na to:Ríbezle očistíme a zbavíme stopiek. Do misy dajte šľahačkovú smotanu, najlepšie úplne vychladnenú, pridajte stužovač šľahačky, 2 balíčky vanilkového cukru a šľahačom vymiešajte dotuha.
Do vyšľahanej šľahačky postupne prišľahávajte mäkký tvaroh. Ak sa Vám zdá výsledný efekt málo sladký, prišľahajte lyžicu-dve práškového cukru. Dobre vymiešajte.
Do pohárov dajte piškóty, na to ríbezle, jahodový džem, šľahačkovo-tvarohový krém opäť piškóty, ríbezle,.. Vrch ozdobte ružovým kokosom, ríbezľami, lístkami z ríbezlí, čokoládovou polevou.