Pikantná bravčová pečeň

Potrebujeme:

600 g bravčovej pečene, 80 g údenej slaniny, 40 g masti, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 2 štipľavé papričky, 2 zelené papriky, 3 rajčiaky, soľ

Ako na to:

Bravčovú pečeň umyjeme a pokrájame. Údenú slaninu pokrájame na rezance a opražíme na masti.
Pridáme kúsky pečene a opečieme. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a rozotrený cesnak. Okoreníme mletým čiernym korením a dochutíme nadrobno nasekanými štipľavými papričkami.
Opražíme, pridáme očistenú a pokrájanú zelenú papriku, podlejeme trochou vývaru a dusíme. Krátko pred dohotovením pridáme olúpané pokrájané rajčiaky a soľ.

21.01.2014

Podobné recepty