Uršulin ovocný koláč

Potrebujeme: Uršulin ovocný koláč

75 g margarínu
100 g cukru (4 PL)
1 ks vanilkový cukor
1 žĺtko
200 g múky (hladká alebo polohrubá -> podľa chuti)
1 ks puding (podľa chuti)
1 ks ovocný kompót (podľa chuti)

Ako na to:

Margarín s cukrom dôkladne rozmiešame a pridáme múku (nemusí to byť celých 200g -> záleží podľa chuti, cesto musí byť mäkké). Premiešame (stačí iba vtrieť múku do masy margarínu s cukrom). Odložíme do chladničky odstáť aspoň na 1 deň (min. 1 hod.).
Cesto rozvaľkáme a vložíme do formy. Pečieme asi 10 - 15 min. pri teplote 220 - 250°C podľa veľkosti rúry (čím menšia rúra tým menšia teplota a tým kratšie pečieme a naopak).
Puding uvaríme do tuha a vychladený vylejeme na upečené cesto. Ozdobíme ovocím z kompótu.

Fotogaléria k receptu

27.05.2012 | autor:

Podobné recepty