Lístkové cesto na slano

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

šampiňóny, lístkové cesto, cibuľa, cesnak, petržlenová vňať, bazalka, tvrdý syr, soľ, čierne korenie, olej

Ako na to:

Na plech uložíme lístkové cesto. Cesto niekoľkokrát prepichneme vidličkou. Cibuľu nasekáme nadrobno. Cesnak tiež nakrájame na malé kúsky. Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. V panvici rozohrejeme olej. Cibuľu opražíme na oleji do sklovita. Pridáme nakrájané šampiňóny a pražíme asi 3 minúty. K hubám pridáme cesnak a bylinky. Zmes dobre osolíme a okoreníme. Takto pripravenú zmes rozotrieme na koláč. Syr nakrájame na tenké plátky a poukladáme na šampiňóny. Pochúťku pečieme v rúre asi 30 minút pri teplote 200 C. Hubová pochúťka sa hodí najmä pri rôznych príležitostiach.

Fotogaléria k receptu

02.03.2012 | autor:

Podobné recepty