Hydinové grilované závitky

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

kuracie mäso, slanina, šampiňóny, zeler, mladá cibuľka, soľ, čili korenie, cesnak,

Marináda: sójová omáčka, med, slivkový lekvár, biele víno

Ako na to:

Mäso naklepeme. Kuracinu ochutíme soľou a čili korením. Jarnú cibuľku rozrežeme na polovicu. Šampiňóny nakrájame na plátky. Zeler nakrájame na pásiky. Na mäso dáme jarnú cibuľku, šampiňóny a zeler. Závitky obalíme do plátkov slaniny. Med zmiešame so sójovou omáčkou. Do marinády pridáme tiež slivkový lekvár, víno a olej. Marinádu dochutíme soľou. Marinádou potrieme mäso a dáme ho na gril. Počas grilovania mäso opakovane potierame. Závitky sa výborne hodia s varenými zemiakmi.

Fotogaléria k receptu

15.02.2012 | autor:

Podobné recepty