Nepečená ovocná torta

Potrebujeme:

¾ kg jabĺk, 4 dl vody, 6 PL kryštálového cukru, 2 balíčky okrúhlych piškót, 2 Zlaté klasy, čokoládová poleva, šľahačka

Ako na to:

Olúpané jablká postrúhajte, pridajte 2 dl vody, cukor a uvarte na kašu. Zlaté klasy rozmiešajte v 2 dl vody, pridajte do ovocnej kaše a 2 min. povarte. Dno okrúhlej tortovej formy vyložte piškótami. Piškóty pokvapkajte rumom. Zalejte teplou jablkovou kašou. Vrstvu a postup opakujte 4 krát. Po vychladnutí a stuhnutí jablkovej plnky tortu vyklopte na pracovnú dosku a oblejte čokoládovou polevou. Pred podávaním ozdobte šľahačkou.

12.12.2006

Podobné recepty