Nepečené

Čokoládové hrudky s pistáciami

Šľahačku zvarte, pridajte polámanú čokoládu a maslo. Miešajte, kým sa nerozpustia. Ochuťte vanilkovou dreňou a rumom. Zakryté odložte na 5 hod. do chladničky.Zo stuhnutej zmesi vytvarujte...

Piškóty plnené pudingovým krémom

Polku piškót natrite pudingovým krémom. Zlepte s druhou piškótou a dajte do chladničky stuhnúť. Mliečnu hmotu rozvaľkajte na plát hrubý asi 2 mm a rozkrájajte na štvorčeky. Zlepené piškóty...

Nepečená jablková torta

Jablká očistite, nastrúhajte, dolejte 2 dl vody. Pridajte kryštálový cukor (podľa sladkosti jabĺk) a vanilkový cukor. Povarte. Rozmiešajte zlatý klas v 3 dl studenej vody a prilejte do jablkovej...

Čokoládovo - ananásové guličky

Čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli, pridajte ostatné suroviny, premiešajte, podľa potreby pridajte šťavu z ananásu. Z hmoty robte malé guličky, ktoré obaľte v čokoládovej ryži.

Program.sk

Jablkový krémový koláč

Z cesta vyvaľkajte 2 obdĺžniky, preneste ich na plech, poprepichujte vidličkou a upečte. Jeden plát potrite jablkovou náplňou a nechajte vychladnúť. Šľahačku vyšľahajte s vanilkovým cukrom...

Banánové jednohubky

Vo vodnom kúpeli rozpustite čokoládu a tuk.Medzi dve piškóty vložte jedno koliesko banánu, napichnite na špáradlo a namočte do rozpustenej čokolády. Nechajte stuhnúť a vložte do papierového...

Mandľové jaterničky

V miske spojte cukor, čokoládu, olúpané posekané mandle (orechy), škoricu, klinček, bielok a marmeládu. Vyformujte valček a krájajte kúsky, tvarujte jaterničky a potrite trochou bielka, na konci...

Raffaello - jednoduché

Salko vylejte do misy do toho nasypte kokos a zamiešať. Robte guľky, do stredu vtlačte mandľu a obaľte v kokose a položte do papierového košíka.

Čokoládová bomba bez pečenia

V mlieku rozpustite na platni celý balíček obyčajného kakaa a nechajte mierne vychladnúť. Do misky si dajte práškový cukor, zmäknuté celé maslo, žĺtok a vanilkový cukor. Pridajte mierne...

Burizónový zákusok

Cukor zahrejte a nechajte skaramelizovať. Pridajte kondenzované mlieko a krátko povarte. Odstavte a po miernom vychladnutí pridajte maslo, premiešajte, nechajte rozpustiť a pridajte burizóny. Hmotu...

Strany 1...2728293031