Morčacie mäso

Morčacie drobky na paprike

Dobre očistené a umyté drobky nakrájame. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú papriku, lyžičku mletej papriky a pokrájané drobky. Osolíme, podlejeme vodou, pridáme...

Morčacie plátky

Mäso naklepeme, osolíme z oboch strán, okoreníme. Sprudka opečieme z oboch strán do zlata. Olúpeme jablko, nakrájame na kolieska, vyberieme stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej...

Steak so syrom

Morčací steak poriadne naklepeme. Osolíme a zľahka okoreníme. Navrch steaku položíme plátky šunky so všetkými druhmi syra, ktoré nastrúhame alebo nakrájame. Morčací steak vytvarujeme do kapsy,...

Morka s prílohami

Plnka: Cibuľu a zeler ošúpeme a nakrájame na kocky. Bylinky umyjeme, osušíme a nasekáme. Na panvici speníme maslo a asi 5 minút v ňom smažíme cibuľu a zeler na miernom plameni. Pridáme klobásovú...

Program.sk

Morčacie prsia zapečené s broskyňami

Plátky morčacieho mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji. Keď je už mäso hotové, položíme naň polovicu broskyne, priložíme plátok syra a necháme zapiecť....

Pečený plnený moriak

Vyčisteného moriaka dobre umyjeme, nasolíme a necháme hodinu stáť. Potom ho prešpikujeme olúpanými mandľami a anglickou slaninou. Rožky pokrájame na kolieska upražíme na oleji. Na jednej...

Morčacie prsia Delikates

Pripravíme si marinádu z pokrájanej petržlenovej vňate, soli, korenia, worcestrovej omáčky a citrónovej šťavy. Mäso nakrájame asi na 6 cm dlhé pásiky a vložíme do plytkej nádobky. Zalejeme...

Pikantné morčacie závitky

Z mäsa nakrájame široké rezne, aby sa dali plniť (dvojrezne), mierne naklepeme, osolíme, posypeme čili korením, potrieme horčicou, pokvapkáme trochu sójovou omáčkou, trochu porozotierame s horčicou,...

Pečené morčacie stehná

Stehná umyjeme a prešpikujeme ich prúžkami slaniny. Osolíme, okoreníme čiernym korením a grilovacou zmesou a pečieme na masle v pekáči. Podľa potreby podlievame vodou, v priebehu pečenia...

Morčacie prsia so špargľou

Mäso naklepeme z oboch strán. Aby bolo jemnejšie, môže sa namočiť do mlieka. Do ohňuvzdornej sklenenej misy dáme na olej vrstvu mäsa a špargle, na to vrstvu syra. Potom dáme ďalšie tri plátky...

Strany 1...3456789...18