Pečený pstruh s cestovinou

Potrebujeme:

4 pstruhy, citrón, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľu, 4 paradajky, po 1 zelenej, žltej a červenej paprike, 200 g varenej cestoviny, 100 g plesňového syra, petržlenovú vňať

Ako na to:

Ryby umyjeme, potrieme citrónovou šťavou rozmiešanou so soľou a okoreníme.
Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané paradajky a papriky, osolíme, okoreníme, posypeme posekanou vňaťou a dusíme 5 minút.
Časťou dusenej zeleniny naplníme pstruhy, zvyšnú zeleninu zmiešame s cestovinou, dáme do pekáča, posypeme postrúhaným syrom, obložíme rybami a v dobre vyhriatej rúre pečieme 10 minút.

05.01.2009

Podobné recepty