Pečený hermelín

Potrebujeme:

4 hermelíny 100 g turistickej salámy, 2 paradajky, papriku, väčšiu cibuľu, 4 lyžice štipľavého kečupu, 4 lyžice korenia podľa vlastnej chuti, plnotučnú horčicu, štipku soli, mleté čierne korenie

Ako na to:

Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrieme horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky. Okoreníme podľa chuti.
Pridáme ďalší diel, ktorý potrieme štipľavým kečupom. Naň dáme papriku, paradajku a salámu a okoreníme. Priklopíme posledný diel a spojíme ich špáradlom. Pečieme v rúre asi 7-10 minút.
Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.

13.11.2008

Podobné recepty