Grilované kuracie prsia so zeleninou

Potrebujeme:

1500 g kuracích pŕs, 700 g cuketa, 500 g čerstvé šampiňóny, 500 g čerstvá paprika, 550 g pór, olivový olej, provensálske bylinky, cesnak, hladká múka, maslo, kari korenie, soľ, petržlenová vňať, biele korenie mleté, grilovacie korenie

Ako na to:

Osolené, okorenené mäso grilujeme po oboch stranách do zlatista. Zeleninu nakrájame na väčšie kúsky a na olivovom oleji prudko opečieme, pridáme cesnak a provensálske bylinky. Z bešamelu, teda základnej omáčky, si urobíme polevu na zeleninu, do ktorej pridáme kari korenie, dochutíme soľou a prevaríme. Na tanier dáme zeleninu, preložíme mäso a dookola polejeme kari omáčkou. Môžeme podávať.

06.03.2008

Podobné recepty