Fazuľová rýchlovka

Potrebujeme:

2 konzervy fazule v paradajkovej omáčke, 2 klobásky, 300 g točenej salámy, 1 PL medu, 2 cibule, 2 KL chilli omáčky, 1 PL worchesterovej omáčky, 1 PL hladkej múky, 1 PL zemiakového škrobu, 2 dcl vody, soľ, mleté čierne korenie, sušená koreňová zelenina, olej

Ako na to:

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu s medom. Pridáme na kocky nakrájanú klobásu a salámu a restujeme 7 – 10 minút. Vmiešame chilli omáčku, worchesterovú omáčku, soľ a korenie. Po chvíli pridáme kečup a fazuľu a všetko dobre premiešame. Múku a zemiakový škrob zmiešame s vodou a masu zahustíme. Dochutíme sušenou koreňovou zeleninou a necháme 2 minúty prevrieť. Podávame s cestovinou.

10.03.2008

Podobné recepty