Jarný vretenový šalát

Potrebujeme:

250 g cestovinových vretien, 200 g šalátových uhoriek, 200 g paradajok, 100 g póru, 10 ks reďkoviek, 250 g kyslej smotany, 1 strúčik cesnaku, 1 PL paprikovej vegety, 1 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie

Ako na to:

V slanej vode uvarené cestoviny nechajte odkvapkať, vložte do misy, pridajte na polovičné kolieska nakrájanú čerstvú uhorku, na tenšie časti nakrájané paradajky, na kolieska nakrájaný a sparený pór, na plátky nakrájané reďkovky, zalejte rozšľahanou kyslou smotanou s roztlačeným cesnakom, paprikovou vegetou, korením a citrónovou šťavou. Všetko zľahka premiešajte a nechajte v chlade odležať.

18.11.2006

Podobné recepty