Rybací guláš

Potrebujeme:

400 g uvarenej ryby, 200 g vnútorností z ryby (mlieč, ikry), 200 g leča (alebo papriky + paradajky), 4 cibule, 2 kocky hovädzieho bujónu, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL hrubej krupice, 3 PL bravčovej masti, mleté čierne korenie, rasca, majoránka, sladká aj štipľavá paprika, polievkové korenie, soľ

Ako na to:

Cibuľu spolu s lečom pomelieme, dusíme na masti asi 30 min a priebežne podlievame rybacím vývarom. Keď je masa rozvarená, pridáme bujón, nadrobno nakrájané vnútornosti a varíme ďalších 15 min. Nakoniec pridáme ikry rozmixované s krupicou, koreniny, pretlačený cesnak, varené pokrájané ryby a necháme ešte 10 min. variť. Guláš dochutíme štipľavou paprikou a môžeme servírovať.

07.04.2008

Podobné recepty