Mäso so špenátovými cestovinami

Potrebujeme:

500 g bravčovej panenky, 500 g zelených špenátových cestovín, celé farebné korenie, soľ, olivový olej, bylinková soľ, bylinkové korenie, vínny ocot, šalátová uhorka, ľadový šalát, paradajka, paprika, smotana na varenie, tavený syr, francúzska a kremžská horčicu

Ako na to:

Mäso nakrájame na malé plátky, jemne naklepeme, osolíme bylinkovou soľou, pridáme farebné celé korenie a opražíme na prírodno. Špenátové cestoviny uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali olivový olej a podávame k mäsu. Paradajku, papriku, uhorku a ľadový šalát nadrobno nakrájame a zalejeme dressingom z olivového oleja, bylinkového korenia a vínneho octu. Smotanu dáme variť spolu s taveným syrom a okoreníme bylinkovou soľou. Podľa chuti pridáme francúzsku a kremžskú horčicu a zmes necháme na miernom ohni zhustnúť. Spolu so šalátom podávame k mäsu a cestovinám.

17.05.2008

Podobné recepty