Jablkovo-piškótová torta

Potrebujeme:

750 g olúpaných nahrubo nastrúhaných jabĺk, 4 dcl vody, 2 Zlaté klasy, 6 PL kryš.cukru, piškóty podľa potreby (cca 3 malé sáčky)

Ako na to:

Nastrúhajte si jablká. Pridajte 6 PL kryšt.cukru. Do hrnca dajte 2 dcl vody a do vody dajte jablká s cukrom. Potom pridajte 2 Zlaté klasy vymiešané v 2 dcl vody. Nechajte prejsť varom.
Ešte horúcou zmesou polejte, v tortovej forme poukladané piškóty. Na jablká dajte piškóty. Na piškóty opäť jablká. Taksa to opakuje, až kým sa jablká neminú.
Dajte stuhnút do chladničky. Dobre chutí so šlahačkou.

04.09.2008

Podobné recepty