Kuracina v páce

Potrebujeme:

1 kg kuracích pŕs, 3 vajíčka, 1 PL horčice, 1 KL sójovej a tiež worchestrovej omáčky, 1 KL vegety, 3 strúčiky cesnaku, olej, cibuľu

Ako na to:

Z vajíčok, 1 PL horčice, 1 KL sójovej a tiež worchestrovej omáčky, 1 KL vegety a 3 prelisovaných strúčikov cesnaku pripravíme "pác" (všetko spolu vymiešame).
Do pácu namáčame naporcované kuracie prsia (najlepšie je ich omočiť z jednej aj druhej strany, ukladať do misky a zvyšným pácom nakoniec zaliať) a necháme ich odstáť v chladničke (cez noc).
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a dusíme v nej kuracie prsia, ktoré sme predtým "nasucho" orestovali na panvici, podľa potreby podlievame vodou a dochutíme soľou či vegetou. Podávame s ryžou, hranolkami a udusenou mrazenou zeleninou.

08.10.2008

Podobné recepty