Špagety po Milánsky

Potrebujeme:

balík špagiet, mleté mäso, 2 strúčiky cesnaku, 200 ml kečupu, plátky syra, cibuľka, olej, mletá sladká paprika, karí korenie, majoránka, mleté čierne korenie, soľ

Ako na to:

Špagety uvarte v osolenej vode a sceďte.
Na panvici opražte na oleji cibuľku, pridajte mleté mäso, osoľte, okoreňte, pridajte majoránku a lisovaný cesnak. Keď je mäso hotové, pridajte sladkú papriku (alebo korenie), karí korenie a kečup. Zmiešajte dohromady s uvarenými špagetami.
Polovicu dajte do zapekacej misy, položte na povrch plátky syra /po celom povrchu/. Potom dajte druhú polovicu a opäť pokryte plátkami syra. Dajte na 60 min. zapiecť do rúry.

30.11.2006

Podobné recepty