Fettuccine s karamelovými paradajkami

Potrebujeme: Fettuccine s karamelovými paradajkami

800 g fettuccine,
6 PL cukru,
parmezán,
soľ,
400 g cherry paradajok,
1 Šariš tmavý,
olivový olej

Ako na to:

4 porcie
Čas prípravy: 5 minút
Čas tepelnej úpravy: 10 minút

1.Do vriacej vody pridáme trochu soli, oleja a cestoviny. Cestoviny varíme do mäkka (najlepšie al dente). Scedíme cestoviny a pridáme trochu oleja, aby sa nelepili.
2.Cibuľu orestujeme.
3.Na rozpálenom oleji orestujeme paradajky, posypeme cukrom.
4.Chvíľku počkáme, až cukor začne karamelizovať, a pridáme pivo. Po chvíli pridáme cestoviny, premiešame a podávame s nastrúhaným parmezánom.

Fotogaléria k receptu

12.12.2012 | autor:

Podobné recepty